Till senaste kommentaren

För dig som betalar hyra med E-faktura - men som inte fått den för oktober månad

Jag har tidigare haft E-faktura men nu i september dyker den inte upp på min internetbank som vanligt. Vad gör jag?
Stena Fastigheter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer


 • Vi har upptäckt att ett fåtal hyresgäster som tidigare betalat sin hyra med E-faktura från och med september månad 2019 inte fått sin E-faktura som vanligt. Det ber vi om ursäkt för. Tyvärr är det ett fel som vi behöver åtgärda i våra system.
  Om du är en av dessa kunder som inte längre får E-faktura – som tidigare – vänligen ring vår växel som kopplar de dig till rätt person, så ska vi se till att du även i fortsättningen kan få din E-faktura.
  Vi ber om ursäkt för besväret.
  Med vänliga hälsningar Stena Fastigheter
  Stena Fastigheter
 • Hej,
  Jag märkte att banken inte har dragit min hyra. Men har inte fått tillbaka kuvertet heller. Kan ni hjälpa mig med det här.
  Tacksam för svar
  mvh
  Liisa
  Liisa
 • Hej Liisa,
  Självklart ska det här ordnas på bästa sätt, och vad fint att du vill använda E-faktura som är ett bra sätt att ha överblick över sina hyresbetalningar.

  Om du nyligen ansökt om E-faktura har ansökan troligen inte hunnit gå igenom för den här månaden. Det innebär att du behöver betala din hyra "manuellt" genom din bank.
  Du finner alla de uppgifter du behöver såsom belopp och OCR-nummer för att betala din hyra på Mina sidor.
  Om du inte varit inne på Mina sidor kan du läsa här om hur du gör för att aktivera ditt konto. Du loggar in med ditt personnummer och lösenord, eller med hjälp av BankID.
  Är det så att du av någon anledning inte kommer in på Mina sidor kan du alltid ringa vår växel så hjälper de dig vidare - och uthyraren för ditt kvarter kan hjälpa dig med betalningsuppgifterna för den här månaden.

  Med vänliga hälsningar Anneli
  Stena Fastigheter
 • Hej!  Kan jag få faktura nummer hyra för november?  Mitt personnummer 581006-3536.  Jag bor Ringvägen 6B i Landskrona. Mvh Björn Hantoft
  Björn Hantoft
 • Hej Björn,
  Tack för din fråga! Ditt OCR-nummer är: 206 827 92 03  Du kan också logga in på Mina Sidor där du hittar information om dina fakturor.
  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning
  Stena Fastigheter

  Stena Fastigheter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.