Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Har ni en intern kö/förtur för de som redan bor hos Stena Fastigheter?

Har ni en intern bostadskö hos Stena Fastigheter?
Kan jag få förtur till en lägenhet om jag redan bor hos er?
Stena Fastigheter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • De flesta av flesta av våra lägenheter förmedlas via bostadsförmedlingar där man behöver ställa sig i kö. Våra lägenheter i Landskrona publiceras här på vår webbplats och kan sökas via Mina sidor.

  Har jag förtur till lägenheter inom Stena Fastigheter?
  Du som bor hos oss kan i vissa fall ha förtur till lediga lägeheter. Det här gäller på våra olika orter.

  Stockholm och UppsalaGöteborg
  • Stena Fastigheter Göteborg kommer under våren och sommaren 2019 att succesivt gå över till att publicera lediga hyreslägenheter på marknadsplatsen HomeQ.
  • En del av vår nyproduktion kommer du även fortsättningsvis att hitta på Boplats Göteborg.
   Som hyresgäst hos Stena Fastigheter Göteborg finns fortfarande möjligheten att få erbjudande om förtur till ny lägenhet i området eller i vår kommande nyproduktion. I dessa fall utgår vi bland annat från hur länge du har bott i din nuvarande bostad.

   Du hittar våra lediga hyreslägenheter på:
  •  Viss förtur för våra interna hyresgäster finns. När intern förtur tillämpas så framgår detta i annonsen. Interna förturen gäller endast på den ort man bor i i dag samt vår nyproduktion. Vid intern förtur är det boendetiden i den nuvarande lägenheten som är avgörande och för att omfattas av förturen behöver man ha bott i minst ett år i befintlig lägenhet.

  Malmö och Lund
  (ej Lomma och Landskrona)
  • Cirka 30% av de lägenheter som vi publicerar på Boplats Syd i Malmö och Lund går med intern förtur. Dessa lägenheter är markerade med ett B för boendetid.
  • Det innebär att befintliga kunder med ett hyresavtal hos Stena Fastigheter Malmö kan söka dessa lägenheter på sin boendetid i första hand.
  • Skulle inga med boendetid söka en lägenhet som är publicerad med intern förtur så går den som vanligt på kötid istället.

   Landskrona
   Viss förtur för hyresgäster som bor hos oss i Landskrona och som söker ny lägenhet i Landskrona finns from 2019. När intern förtur tillämpas så framgår detta i annonsen.
  Vänliga hälsningar
  Stena Fastigheter  Stena Fastigheter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.