Till senaste kommentaren

Har ni en intern kö/förtur för de som redan bor hos Stena Fastigheter?

Har ni en intern bostadskö hos Stena Fastigheter?
Kan jag få förtur till en lägenhet om jag redan bor hos er?
Stena Fastigheter
Visa bästa svaret

Kommentarer • De flesta av flesta av våra lägenheter förmedlas via bostadsförmedlingar eller marknadsplatser där man behöver ställa sig i kö. Våra lägenheter i Landskrona publiceras här på vår webbplats och kan sökas via Mina sidor.

  Har jag förtur till lägenheter inom Stena Fastigheter?
  Du som bor hos oss kan i vissa fall ha förtur till lediga lägenheter. Det här gäller på våra olika orter.

  Stockholm och Uppsala

  • I Stockholm förmedlar vi vissa av våra lägenheter med plusstandard på Mina sidor, med förtur till våra befintliga kunder.
  • Stockholm har Stena Fastigheter i övrigt ingen internkö utan de flesta lägenheterna hyrs ut via Bostadsförmedlingens i Stockholm respektive Bostadsförmedlingen i Uppsala.

  Göteborg
  Stena Fastigheter Göteborg publicerar samtliga lediga hyreslägenheter på HomeQ. Du hittar våra lediga hyreslägenheter på: www.homeq.se

  Viss förtur för våra interna hyresgäster finns. När intern förtur tillämpas så framgår detta i annonsen. Interna förturen gäller endast på den ort man bor i i dag samt vår nyproduktion. Vid intern förtur är det boendetiden i den nuvarande lägenheten som är avgörande och för att omfattas av förturen behöver man ha bott i minst ett år i befintlig lägenhet.

  Du hittar våra lediga hyreslägenheter på:Malmö och Lund
  (ej Lomma och Landskrona)
  • Cirka 30 % av de lägenheter som vi publicerar på Boplats Syd i Malmö och Lund går med intern förtur. Dessa lägenheter är markerade med ett B för boendetid.
  • Det innebär att befintliga kunder med ett hyresavtal hos Stena Fastigheter Malmö kan söka dessa lägenheter på sin boendetid i första hand.
  • Skulle inga med boendetid söka en lägenhet som är publicerad med intern förtur så går den som vanligt på kötid istället.

   Landskrona
   Viss förtur för hyresgäster som bor hos oss i Landskrona och som söker ny lägenhet i Landskrona finns from 2019. När intern förtur tillämpas så framgår detta i annonsen.
  Vänliga hälsningar
  Stena Fastigheter  Stena Fastigheter
  Bästa svaret
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.