Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur fungerar ert kösystem?

Hejsan!

Jag skulle vilja fråga hur det fungerar med ert kösystem? Vem blir erbjuden lägenhet?

Mvh
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Jessica,

  Tack för din fråga!Uthyrning av lägenheter genom bostadsförmedlingar sker efter deras regler kring kösystem, detta kan du läsa mer om på respektive förmedlings hemsida som är länkade ovan. Gällande de objekt som finns på Mina Sidor så är det 'först till kvarn' som gäller, förutsatt att man uppfyller våra uthyrningskrav. Här kan du även läsa mer om vår uthyrningspolicy. 

  Göteborg
  • Stena Fastigheter Göteborg publicerar samtliga lediga hyreslägenheter på marknadsplatsen HomeQ. Du hittar våra lediga hyreslägenheter på: www.homeq.se
  • Viss förtur för våra interna hyresgäster finns. När intern förtur tillämpas så framgår detta i annonsen. Interna förturen gäller endast på den ort man bor i i dag samt vår nyproduktion. Vid intern förtur är det boendetiden i den nuvarande lägenheten som är avgörande och för att omfattas av förturen behöver man ha bott i minst ett år i befintlig lägenhet.
   
  Hur gör ni urval? 
  Vi gör urval på samma sätt som tidigare. Stena Fastigheter har en uthyrningspolicy som vi följer. Vi sätter upp kriterier för uthyrningen som de sökande måste uppfylla. Dessa kriterier anges i annonsen och är transparanta.

   
  Hoppas detta svarar på dina frågor!

  Med vänliga hälsningar
  Klara Kommunikationskonsult

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.