Till senaste kommentaren

Hyra bostad HomeQ - hur många köpoäng behöver jag?

Hej,
Jag har på Homeq gjort en intresseanmälan på en av era annonserade lägenheter. Det jag undrar är hur lång tid det brukar ta innan man får besked angående ert val av hyresgäst?

Vet även att Homeq inte behöver gå efter köpoäng men undrar hur många poäng som räknas som mycket på denna ny site?

Tack på förhand!

Mvh Johan

Kommentarer

 • Hej Johan,
  Tack för din fråga.
  När det gäller hur lång tid det dröjer innan du får svar beror det på hur länge lägenheten ligger ute på HomeQ och hur snabbt det går att ordna visning.
  I de flesta fall får du besked inom två-tre veckor, men i vissa fall kan det dröja upp till sex veckor innan allt är klart och vi kan meddela att lägenheten är uthyrd.

  Angående din fråga kring köpoäng.
  Antal köpoäng som krävs för att få en viss lägenhet varierar kraftigt beroende på ort, läge och hyra. Generellt kan vi säga att lägenheter i stora städer och med låga hyror lockar fler intresseanmälningar och då behövs fler poäng för att vara bland toppkandidaterna.
  Hoppas svaret hjälp dig.
  Med vänliga hälsningar Anneli
  Stena Fastigheter
 • Hej är medlem i Home.Q. Men när jag försöker lägga intresseanmälan på det nya ni bygger vid fyrklövern. Så kommer det upp att jag måste registrera mig igen. Med hur stor lägenhet jag söker samt vad jag jobbar med och arbetsgivare. Varför ? Det finns redan i min profil. Mvh Maria Thelin
  Maria Thelin
 • Hej Maria,
  Tack för din fråga! Vad kul att du är intresserad av våra fina lägenheter i Kvillered. Vi förmedlar våra lägenheter på HomeQ så det är endast där du kan ansöka om lägenhet. Om det är där du sökt lägenhet och får de frågor du beskriver trots att du har den informationen i din profil så får vi be dig att kontakta supporten på HomeQ så att de kan hjälpa dig.

  Ha en fin eftermiddag!


  Med vänlig hälsning
  Stena Fastigheter  Stena Fastigheter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.