Till senaste kommentaren

Jag hittar inte kontraktet eller hyresaviseringen för bilplats eller förråd

Jag hittar inte kontraktet eller hyresaviseringen för bilplats eller förråd på Mina sidor. Varför? Och vad ska jag göra?

Stena Fastigheter Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer


 • Vi har flera kunder som kontaktar oss för att de inte kan se sin hyresavi/kontrakt för sin bilplats eller förråd på Mina sidor.

  Grundförutsättningen för att du som kund ska kunna se dessa uppgifter är att det är du som står på kontraktet. Om ni bor två i bostaden kan det vara så att ni båda står på hyreskontraktet för bostaden - men gällande våra bilplatser och förråd är det endast en person som kan stå kontraktet. Kontrollera vem som står på kontraktet och låt denne logga in.

  Om det är så att du fortfarande inte kan se dina kontrakt/hyresavisering för bilplats och förråd – vänligen hör av dig till din uthyrare – som hjälper dig vidare. Du når hen genom att ringa vår växel.

  Vänliga hälsningar Stena Fastigheter
  Stena Fastigheter
 • Hej, jag vet inte om det är rätt plats att skriva om saken men jag försöker ändå😳. Saken handlar om min garageplats. Jag har sålt min bil fom 27/10/2019. Jag kommer inte ha bil under en period därför vill jag bli av med min plats!

  Tack på förhand.
  Mvh/ Amed Robin Zagrosan
  Amed
 • Hej Amed,
  Tack för din fråga! Om du vill säga upp din garageplats behöver du använda blanketten gällande uppsägning av garageplats. Du hittar blanketten på vår webbplats.
  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning
  Stena Fastigheter
  Stena Fastigheter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.