Till senaste kommentaren

Jag vill gå över till autogiro. Hur gör jag?

Jag vill gå över till autogiro. Hur gör jag och när vet jag att första hyran dras?
Stena Fastigheter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Med autogiro sker betalningen helt automatiskt och du behöver inte oroa dig för att tappa bort en räkning. Dessutom dras alltid pengarna i rätt tid. Det du behöver göra är att se till att täckning finns på det anmälda kontot.

  Om du vill gå över till autogiro laddar du ner blanketten "blankett för autogiro" på stenafastigheter.se.
  Du fyller i den och skriver under och skickar den till:
  Stena Fastigheter Stockholm AB, Box 16144, 103 23 Stockholm.

  Tänk på att du måste invänta bekräftelse för att vara säkra på att autogirot dras – det är alltså först när bekräftelse kommit som autogirot är inlagt och kommer att dras. Var noga med att kontrollera ditt konto första månadsskiftet efter du tecknade dig för autogiro.

  Stena Fastigheter
 • Jag har autogiro men får ändå påminnelse om vad jag ska betala min hyra med. Det blir brev eller sms ? Varför det ? Har ju redan tecknat autogiro med er.
  Carola
 • Hej Carola,
  Tack för din fråga här.
  Det är lite oklart för mig om du precis tecknat dig för autogiro i samband med att vi gick över till digital avisering eller om du har haft autogiro länge. Om du precis tecknat dig för autogiro, så är det först när du fått en bekräftelse från oss som det kommer att börja dras pengar från ditt konto. Kontrollera gärna om hyran för oktober är dragen.

  Vi har i dagarna skickat ut ett mail till alla våra kunder hos Stena Fastigheter om att hyresaviseringen för november går att se på Mina sidor, dvs det belopp som kommer dras från ditt konto om du har autogiro eller den summa du ska betala om du andra betalningsalternativ som E-faktura eller betalar direkt vid din Internetbank.
  Det utskicket är ingen påminnelse utan en upplysning om vilket belopp som dras eller ska betalas.

  Om pengar har dragits från ditt bankkonto, ska du inte ha fått någon påminnelse som du nämner. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta din uthyrare för ditt kvarter.
  Med vänliga hälsningar Anneli
  Stena Fastigheter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.