Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Söker du sommarjobb?

Sommarjobba i våra områden!

Varje år erbjuder vi 300 sommarjobb till ungdomar mellan 16 och 20 år som bor i våra bostadsområden. Det är en del i vår Relationsförvaltning och innebär att vi arbetar för att skapa trygga, stabila och trivsamma boendemiljöer. Som sommarjobbare får du en nyttig erfarenhet och hjälper oss att göra våra bostadsområden ännu finare och trivsammare.
Hur och när ansöker jag om sommarjobb?

Du ansöker om sommarjobb genom vår rekryteringsportal.
Vi lägger ut ansökningslänkar när det är dags för rekrytering.

Vem kan söka sommarjobb?
Stena Fastigheter erbjuder sommarjobb för ungdomar mellan 16 och 20 år som bor hos oss i våra områden. Du behöver ha fyllt 16 år när du påbörjar ditt sommarjobb hos oss.
 
Vad får en sommarjobbare göra?
Hos oss kan du jobba med inre och yttre skötsel under sommarmånaderna. Det kan t.ex  innebära att du får rensa rabatter, klippa buskar, målningsarbete, städa källarförråd och plocka skräp för att göra det fint i våra bostadsområden.
 
När kan jag sommarjobba?
Vi erbjuder sommarjobb under två perioder. Den första perioden sträcker sig under tre till fyra veckor efter skolans slut (juni-juli). Den andra perioden pågår under tre till fyra veckor från mitten till slutet av sommaren (juli-augusti). När du ansöker kan du önska vilken period du vill arbeta, men vi kan tyvärr inte garantera att du får den period du önskat. Beroende på när skolor börjar och slutar kan datumen variera på olika orter.
Stena Fastigheter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.