Söker du sommarjobb?

Sommarjobba i våra områden!

Varje år erbjuder vi 300 sommarjobb till ungdomar mellan 16 och 20 år som bor i våra bostadsområden. Det är en del i vår Relationsförvaltning och innebär att vi arbetar för att skapa trygga, stabila och trivsamma boendemiljöer. Som sommarjobbare får du en nyttig erfarenhet och hjälper oss att göra våra bostadsområden ännu finare och trivsammare.
Hur och när ansöker jag om sommarjobb?

Du läser mer om våra sommarjobb på vår webbplats och kan också hitta länkarna för att ansöka om sommarjobb på https://www.stenafastigheter.se/jobba-hos-oss/sommarjobb/

Vem kan söka sommarjobb?
Stena Fastigheter erbjuder sommarjobb för ungdomar mellan 16 och 20 år som bor hos oss i våra områden. Du behöver ha fyllt 16 år när du påbörjar ditt sommarjobb hos oss.
 
Vad får en sommarjobbare göra?
När du sommarjobbar hos oss jobbar du med att göra våra kvarter fina. Det innebär till exempel att du rensar rabatter, klipper buskar, målar, städar källarförråd och plocka skräp - allt för att våra hyresgäster ska trivas där de bor.


Stena Fastigheter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ansökningstiderna för 2020:
  Söker du till arbetsledare?
  Från 20 januari är vår hemsida öppen för ansökan om sommarjobb som arbetsledare och senast 29 februari vill vi ha din ansökan!

  Söker du sommarjobb?

  Från 3 februari är vår hemsida öppen för ansökan om sommarjobb. Senast 31 mars vill vi ha din ansökan om sommarjobb!

  Stena Fastigheter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.