Digital inkludering från Tele2

Under sommarmånaderna juni-september besöker vår samarbetspartner Tele2 våra bostadsområden. Medarbetare från Tele2 kommer att knacka på dörren och informera om sina olika tjänsteerbjudanden kring bredband, tv och telefoni. Några veckor inför besöket får du ett informationsblad från Tele2 i din brevlåda, så håll utkik!

Den personal som genomför dörrknackningen kommer att ha på sig profilkläder och bära en ID-bricka för att visa att de är från Tele2.

Om du inte får informationsbladet från Tele2 så betyder det att din adress inte omfattas av Tele2, och du kommer därför inte att få besök av Tele2 under sommaren.

Nyfiken på tjänsten ”Digital Inkludering”
Som kund hos Stena Fastigheter har du tillgång till en kostnadsfri internettjänst med en begränsad hastighet på 1 Mbit/sekund. Det är viktigt för oss att alla som vill också får möjlighet att ta del av det digitala samhället. Tjänsten är ett samarbete med Tele2.

Vad kan man göra för 1 Mbit/sekund?
Tjänsten innebär att Stena Fastigheters bostadshyresgäster kan använda 1 Mbit/sekund utan kostnad, och därmed nå internet och samhällsfunktioner såsom skola och sjukvård. Den möjliggör även funktioner så som tillgång till Mina sidor, banker, och att genomföra WiFi-samtal, videosamtal och tillgång till begränsad kvalitet av strömmad media. Tjänsten riktar sig till dem som i dag står utanför det digitala samhället där kostnaden för individuell bredbandstjänst har ansetts varit för hög, eller där individer inte prioriterat en internetuppkoppling.

Vill du som bor hos oss veta mer om tjänsten ”Digital Inkludering? Stena Fastigheters och Tele2s kostnadsfria internettjänst?
Då vänder du dig direkt till Tele2 eller ITUX.
Du kan anmäla ditt intresse via följande länk eller ringa 0771-40 70 77.
Stena Fastigheter (itux.se)
För att nyttja tjänsten kommer du att behöva en router. Det kan köpas av Tele2 men också i större teknikkedjor.Stena Fastigheter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.