Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad är Relationsförvaltning?

Relationsförvaltning är Stena Fastigheters arbetssätt för att utveckla hållbara boendemiljöer och arbetsplatser där människor trivs och stannar kvar länge.
 
Vi på Stena Fastigheter vill att du som bor hos oss ska trivas och känna dig trygg där du bor. Vi vill också att du som är barn och ungdom i Stena Fastigheters kvarter ska ha goda förutsättningar i livet och att du har det roligt på fritiden. Därför arbetar vi med relationsförvaltning. Det är vårt egen metod och sätt att arbeta med social hållbarhet, och relationsförvaltningen vägleder oss i vårt dagliga arbete.

En viktig del i vårt arbete är att samverka med dig som bor hos oss. Om det till exempel ska byggas nytt eller renoveras vill vi ta del av vad du tycker. Med hjälp av din kunskap och genom att ha en god dialog skapar vi bra förutsättningar för trivsamma och trygga kvarter.
Vi ser att goda relationer är grunden för ett hållbart samhälle. När Stena Fastigheter utvecklar socialt hållbara städer gör vi det tillsammans med andra. Vi har nära samverkan med bland andra fastighetsägare, kommuner och lokala aktörer i närområdet. Våra kvarter är en del av något större – och det som är bra för området är bra för oss.

Barn och ungdomar i våra kvarter ska kunna drömma om framtiden – ha valmöjligheter i livet. Att ha fullständiga betyg från grundskolan, få ett första sommarjobb och ha meningsfulla saker att göra efter skolan är viktiga byggstenar för att nå drömmen. Därför arbetar vi långsiktigt med olika aktiviteter inom skolan, arbetsmarknad och fritid, och även här gör vi det i samarbete med andra; föreningar, skola och myndigheter.

Läs mer på vår hemsida >>

Med vänliga hälsningar
Stena Fastigheter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej

  Jag har lite funderingar kring er relationsförvaltning.

  Vad innebär det för er och vad skulle innebära detta för oss som är hyresgäster.

  Som det är nu så fungerar det bara att vi ska respektera er och att vi upplever att vi inte blir tagna på allvar och om man inte blir trodd av förvaltaren och dennes chef och som vi känner det som att de skyddar varandra och vd:n inte svarar när man tar upp problem och vem skall man då vända sig till.
  sven johansson
 • Hej,
  Tack för ditt mail.
  Det var tråkigt att höra att du upplever det så.
  Var bor du och vad gäller ärendet?

  Vänliga hälsningar
  Anneli
  Stena Fastigheter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.