Till senaste kommentaren

Erbjudande till våra hyresgäster - hemförsäkring

Erbjudande i samarbete med försäkringsbolaget Hedvig

Du som flyttar in eller bor hos Stena Fastigheter erbjuds kostnadsfri hemförsäkring i en månad när du tecknar Sveriges smidigaste hemförsäkring med vår försäkringspartner Hedvig.
Hemförsäkringen är helt utan bindningstid och du är försäkrad upp till 1.000.000 SEK. Drulle ingår samt reseförsäkring 45 dagar.

Läs mer om erbjudandet.
Stena Fastigheter
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Vilka är Hedvig?
  Hedvig en av de snabbast växande försäkringsbolagen i Norden. En digital uppstickare med fokus på kundnöjdhet. De har Sveriges nöjdaste kunder på Trustpilot 3 år i rad och deras hemförsäkring är helt utan bindningstid. De har en enkel skadeanmälan där du som kund kan anmäla skada varsomhelst, närsomhelst och 100 procent digitalt i Hedvig-appen.

  Varför ska man ha en hemförsäkring?
  En av de första sakerna du ska skaffa dig när du flyttar till en lägenhet är en hemförsäkring. Du måste ha hemförsäkring för att få bo i våra lägenheter. Det är en viktig del av din trygghet.

  Försäkringen skyddar dig mot ekonomiska förluster vid inbrott, brand, vattenskada eller om något inträffat där du blivit skadeståndsskyldig. Stena Fastigheters försäkring täcker inte din egendom. Kontakta alltid ditt försäkringsbolag om något inträffar i din bostad.

  Exempel på när det är bra med en hemförsäkring
  • Vid en översvämning i ditt källarförråd är det via din hemförsäkring du får din ersättning.
  • Vid en lägenhetsbrand så får du ingen ersättningslägenhet av oss eller
   ersättning för dina saker. Ersättningen sker via ditt försäkringsbolag.
  Stena Fastigheter
  Bästa svaret
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.