Måste jag ha en hemförsäkring?

Hur fungerar det med hemförsäkring?
Har ni något erbjudande när det gäller hemförsäkring?


Visa bästa svaret

Kommentarer


 • En av de första sakerna du ska skaffa dig när du flyttar till en lägenhet är en hemförsäkring. Du måste ha hemförsäkring för att få bo i våra lägenheter. Det är en viktig del av din trygghet.
  Försäkringen skyddar dig mot ekonomiska förluster vid inbrott, brand, vattenskada eller om något inträffat där du blivit skadeståndsskyldig. Stena Fastigheters försäkring täcker inte din egendom. Kontakta alltid ditt försäkringsbolag om något inträffar i din bostad.

  Exempel på när det är bra med en hemförsäkring
  • Vid en översvämning i ditt källarförråd är det via din hemförsäkring du får din ersättning.
  • Vid en lägenhetsbrand så får du ingen ersättningslägenhet av oss eller
   ersättning för dina saker. Ersättningen sker via ditt försäkringsbolag.
  Erbjudande i samarbete med försäkringsbolaget Hedvig
  Du som flyttar in eller bor hos Stena Fastigheter erbjuds kostnadsfri hemförsäkring i en månad när du tecknar Sveriges smidigaste hemförsäkring med vår försäkringspartner Hedvig.
  Hemförsäkringen är helt utan bindningstid och du är försäkrad upp till 1.000.000 SEK. Drulle ingår samt reseförsäkring 45 dagar. Läs mer om erbjudandet.

  Vilka är Hedvig?
  Hedvig en av de snabbast växande försäkringsbolagen i Norden. En digital uppstickare med fokus på kundnöjdhet. De har Sveriges nöjdaste kunder på Trustpilot 3 år i rad och deras hemförsäkring är helt utan bindningstid. De har en enkel skadeanmälan där du som kund kan anmäla skada varsomhelst, närsomhelst och 100 procent digitalt i Hedvig-appen.

  I Malmö-regionen måste du uppvisa att du har tecknat en hemförsäkring när du hämtar ut nycklarna till din nya lägenhet.
  Bästa svaret
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.