Till senaste kommentaren

Hur gör jag en serviceanmälan/felanmälan?

Det här hänt något i lägenheten eller fastigheten som behöver åtgärdas, eller jag har en fråga gällande mitt boende som jag inte hittar svaren på här på Frågor och Svar.
Hur gör jag en serviceanmälan?


Stena Fastigheter
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Du gör enkelt en serviceanmälan på Mina Sidor . Det första du ser när du loggat in är en ljusgrön ruta där det står Skapa ärende, klicka där. Välj sedan skicka in ärende och välj kategori för ditt ärende - om det är en felanmälan, kontraktsfråga eller fråga om dina betalningar till exempel.

  Där ser du också status på dina ärenden och kan komplettera ditt ärende eller skicka en fråga till den person som jobbar med ärendet genom att klicka på Komplettera och svara (i ditt pågående ärende).
  När du gör en serviceanmälan på Mina sidor går ditt ärende direkt till rätt person, vi återrkopplar till dig inom två arbetsdagar.
  De går också att ringa in sin serviceanmälan.

  Om du råkar ut för ett akut fel i din lägenhet, i fastigheten eller i lokalen du hyr av oss utanför kontorstid, kan du ringa till jouren. Journummer för just ditt område hittar du i ditt trapphus eller här på webben.

  Vad är ett akut fel?
  Till akuta fel räknas t ex vattenläcka, stopp i avlopp och elfel, det vill säga allvarliga och akuta fel som inte kan vänta till nästa vardag.


  Stena Fastigheter
  Bästa svaret
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.