Till senaste kommentaren

Erbjudande till våra hyresgäster - billigare grön el utan bindningstid med Tibber

Stena Fastigheter har inlett ett samarbete med det digitala elbolaget Tibber. Vad innebär erbjudandet för mig som bor eller flyttar in hos Stena Fastigheter?
Stena Fastigheter
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Stena Fastigheter och elbolaget Tibber har tagit fram ett förmånligt erbjudande av 100 procent fossilfri el till dig som är hyresgäst hos oss! Det innebär att du köper el till ett av marknadens bästa priser. Vi gör det här tillsammans för att vi vill hjälpa våra kunder att leva hållbart och minska den negativa påverkan på vår planet. Elen kommer bland annat från SR Energys vindpark i Halland.

  Läs mer om erbjudandet och anslut dig via Tibbers webbplats. Du registrerar dig på webbplatsen och Tibber sköter flytten och avslutar dina befintliga abonnemang.

  Det här är ett erbjudande. Och du som hyresgäst väljer själv om du vill byta el-leverantör. För dig som bor i en lägenhet där elen ingår i hyran går det inte att använda erbjudandet, du har redan grön el 💡

  Ska jag göra något med mitt gamla elavtal innan jag registrerar mig hos Tibber?
  Nej, det behövs inte. Tibber tar hand om allting. Om du flyttar in i ny bostad behöver du se till att du har ett nätavtal först. Om du vill ha ny elleverantör till inflyttningsdatum, tänk då också på att byta innan du flyttar in.

  Tänk på det här:
  Du har två elavtal. Det ena är ett elnätsavtal, med det elnätsföretag som äger elnätet där du bor. Det andra är ett elhandelsavtal, med det företag du köper elen av, exempelvis Tibber.
  Observera, det här erbjudandet gäller inte elnätavgiften för elen. Nätavgiften tillkommer alltid oavsett vilken leverantör du väljer.

  Behöver jag göra något mer än registrera mig via kampanjsidan? Behöver jag t ex ange anläggnings-ID?
  Det kan gå lite snabbare med anläggnings-ID, men det är inget krav. Anläggnings-ID finner du på ditt nuvarande elavtal.

  Vad händer om jag registrerar mig hos Tibber, och jag har bindande avtal med annan elleverantör?
  Om du har ett avtal med bindningstid så börjar Tibber när den bindningstiden går ut. Om du anger ett eget startdatum i appen så byter vi till Tibber på det datumet och avslutar eventuella andra avtal du har. Om du är osäker, ange inget datum.

  Vem vänder jag mig till om jag har frågor kring erbjudandet från Stena Fastigheter och Tibber?
  Enklast är att kontakta Tibber via Tibber-appen, Tibbers web där det finns en chat eller skicka ett mail på hello@tibber.com

  Var producerar elen?
  Fossilfritt elavtal - där ursprunget från den förnyelsebara energin bland annat kommer från SR Energys vindpark i Halland.

  Stena Fastigheter
  Bästa svaret
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.